Over PMG Power

PMG Power is uw klantgericht aanspreekpunt op het gebied van uw installatie! Wij ontzorgen u middels een breed aanbod van producten en diensten. Een product (af)leveren kan iedereen maar de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren, is slechts een kwaliteit van specialisten.


Historie

Na een geruime periode van voorbereiding is Ruud Kloos in december 2014 begonnen met Permanent Magnet Power B.V. (PMG Power). Een onderneming waarin wij generatoren adviseren en verkopen.
Medio 2016 is er een bedrijfswijziging doorgevoerd. De bedrijfsactiviteiten zijn uitgebreid na de komst van Olav Wijn. Olav is allround qua skills op het gebied van koeling ,verwarming en elektra.


Nu

PMG Power legt nu de nadruk op installatiewerk en-vraagstukken waarbij maatwerk, persoonlijk advies en het bundelen van kennis en kracht de speerpunten zijn.

Wat doen we?

Zonder koeling zou het leven er heel anders uitzien. Een moderne samenleving kan geen dag zonder koeltechniek. Denk maar aan onze voedselvoorziening, wonen, de medische wetenschap of schaatsen in de zomer. Bijna ongemerkt zijn wij enorm afhankelijk geworden van de mogelijkheid temperatuur te regelen.

Koeltechniek is voor u dus, terecht, heel gewoon, maar voor ons een heel bijzonder vak.

Door onze service en vakmanschap leveren wij kwaliteit waar klanten op kunnen bouwen. Want een goed functionerend klimaatsysteem is voor veel bedrijven van levensbelang. Als ‘Koelboer’ in hart en nieren zijn wij ons daar ook goed van bewust. Met professionele, gemotiveerde medewerkers, een flexibele, klantgerichte denkwijze en een perfect functionerende service- en storingsdienst kunt u blindelings op ons bouwen.

Elk denkbaar klimaatbeheersingssysteem, hoe modern en complex dan ook, kan door ons op professionele wijze ontworpen, geïnstalleerd en onderhouden worden. Volledig naar uw behoefte, en conform de strenge eisen van uw branche. Dit alles zonder nare verrassingen want bij PMP Power weet u vooraf waar u aan toe bent.

Diensten van PMG Power

PMG Power verzorgt diensten op de volgende gebieden:

 1. Koeling
  > Koel & Vriescellen
  > Koel- & Vriesinstallaties
  > Warmte terugwinning
  > Airconditioning
 2. Verwarming
 3. Elektro
 4. Onderhoud en Services