Diensten van PMG Power

PMG Power is uw klantgericht aanspreekpunt op het gebied van uw installatie!
Wij verzorgen de onderstaande diensten:

Koel & Vries cellen

PMG Power bouwt en levert koel- en vriescellen en heeft zodoende een ruime ervaring opgebouwd. De cellen zijn opgebouwd uit geprefabriceerde isolatiepanelen in iedere afmeting te bestellen en op maat te maken. Door de flexibele afmetingen is het dus mogelijk om voor bijna iedere ruimte een koel- vriescel te bouwen.

Koel & Vries installaties

PMG Power heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen, bouwen en installeren van koel- vriesinstallaties. Omdat we, van het ontwerp tot en met de installatie, alles in eigen hand hebben komt u nooit voor verrassingen te staan. U weet vooraf waar u aan toe bent. Toepassingen o.a. bloemen, groente en fruit industrie, champignon kwekerijen en vleesverwerkende industrie.

Warmte terugwinning

Energie kost veel geld en gaat in de toekomst nog veel meer kosten. Met name het koelen van producten en/of ruimten is een energetisch zware belasting. Ook het verwarmen van water gaat gepaard met veel energie verbruik. Bij koeling ontstaat een restproduct warmte. Het voordeel voor u:
1. Een gunstiger energieverbruik in de koelinstallatie
2. Het niet op hoeven warmen van water
3. Mogelijke subsidie op een warmte terugwininstallatie

Airco


Bij airconditioning wordt vaak gedacht aan temperatuurregeling in de werkomgeving. Maar ook in uw eigen woning is airconditioning goed toe te passen. Het zorgt voor een constante en aangename temperatuur maar houdt ook de vochtigheidsgraad op peil en filtert de lucht. Airconditioning maakt het leven gewoon een stuk aangenamer.

Verwarming

PMG Power onttrekt voor u energie uit aarde, zon, regen, wind, water. Ook uit bestaande koel- en/of warmtesystemen genereert een installatie van PMG Power direct bruikbare teruggewonnen energie.

Elektro

PMG Power is elektrotechnisch installateur. Alle Airconditioning, luchtbehandeling en koel- technische installaties worden door ons zelf aangelegd. U heeft dus maar één aanspreekpunt wat de communicatie helder houdt.

Service & Onderhoud

Complexe systemen die hoge prestaties moeten leveren en intensief draaien hebben onderhoud nodig. Te weinig onderhoud resulteert alleen maar in storingen en defecten. Daar zit niemand op te wachten. Wij bieden u daarom dan ook degelijke onderhoudscontracten, zodat u er zeker van kunt zijn dat alles 100% in orde is. Daarbij bieden wij u een uiterst flexibele en klantgerichte service